Digital agency - Websites gemaakt op maat

Laten we je website webshop applicatie maken.

Websites

U bent een starter en gelooft dat u geen budget heeft voor een professioneel gemaakte website? Of u bent een KMO of kleine organisatie en heeft al zoveel ballen in de lucht te houden? U weet dat een website een must-have is maar het ontbreekt u aan de tijd om die te onderhouden? Dan moeten wij toch eens praten! Webtica maakt websites eenvoudiger dan u denkt.

CMS

CMS staat voor content management system en is een softwaretoepassing waarin je eenvoudig zelf de inhoud van je website kan beheren. Je hebt daarvoor geen programmeerkennis nodig.

WordPress

Omwille van de grote gebruiksvriendelijkheid voor u als eindgebruiker maakt Webtica nagenoeg ieder project in WordPress, een van de meest gebruikte CMS systemen.

Zelf beheren

Dankzij WordPress beheert u uw eigen website zonder enige voorkennis. Wij zetten uw website op volgens uw wensen en noden en u beheert zelf snel en moeiteloos de content.

Op maat gemaakt

Webtica maakt uw design op maat. We begrijpen dat een website voor een bouwbedrijf een andere look & feel nodig heeft dan die van een schoonheidssalon. Samen zoeken we naar de stijl die past bij u en uw project.

SEO

Websites die goed scoren in zoekmachines, respecteren de regels van Search Engine Optimization (SEO). Wij houden van bij het begin rekening met de technische aspecten van SEO zodat u beter gevonden wordt!

Support

Uiteraard blijven wij na de oplevering van uw website ter beschikking staan voor updates, aanpassingen, uitbreidingen enzovoort. Net zoals u, zien ook wij uw website graag floreren.

Webshops

Waar of niet waar: een webshop kost handenvol geld en is alleen een optie voor wie er veel geld tegenaan kan smijten? Fout! Een WordPress webshop is razend efficiënt en komt met de functionaliteiten die je zelf wil. Uiteraard is het prijskaartje anders dan dat van een louter informatieve website maar een webshop is ook een haalbare kaart voor jou!

Betalingssystemen

Geen gedoe met betalingen dankzij de feilloze integratie van betalingssystemen als Bancontact, creditcard, Belfius, KBC, Fortis, Apple Pay, Paypal, QR-code scanner… Allemaal combineerbaar met uw webshop.

Verzendsystemen

Een volledig geautomatiseerd verzendsysteem klinkt als muziek in de oren? We maken het voor u waar. Van het printen van labels tot opvolging met Track & Trace, u hoeft aan de verzending van uw producten geen kostbare tijd meer te verliezen.

Reservaties & boekingen

Heeft u nood aan een reservatie- of boekingssysteem? Geen probleem! We bouwen uw webshop zo dat uw klanten uw product of dienst meteen online kunnen reserveren.

Stockbeheer

U verkoopt goederen via de webshop? We zorgen ervoor dat uw voorraad nauwkeurig en automatisch up to date wordt gehouden (inclusief pre-order, out of stock, etc).

Wachtlijsten

U verkoopt een dienst of een event waarop mensen zich in beperkte aantallen kunnen inschrijven? Verhoog uw conversie door klanten op een wachtlijst te laten inschrijven!

Klantenprofiel en wishlist

Indien gewenst krijgen uw klanten een eigen profiel met persoonlijke login. Op die manier kunnen zij bijvoorbeeld een wishlist samenstellen van producten die ze graag (eventueel op een later tijdstip) zouden bestellen.

Applicaties

Of u nu nood heeft aan een vrij eenvoudige informatieve website of een uitgebreide webshops met allerlei features, in beide gevallen bestaat de mogelijkheid om allerlei applicaties in te bouwen.

Integratie e-mailmarketing

U wil graag e-mailadressen verzamelen via uw website om klanten op de hoogte te houden van een regelmatig terugkerend aanbod of promoties? Of u wil hen digitaal gelukwensen met een verjaardag? Dat kan allemaal eenvoudigweg door de integratie van e-mailmarketing!

Filters

Ongeacht het aanbod op uw website of webshop: u wil dat klanten of bezoekers gemakkelijk de informatie terugvinden die ze nodig hebben. We bouwen in samenspraak met u op maat gemaakte filters in.

Live chat

U wil de klantvriendelijkheid van uw website naar het hoogste niveau tillen en hyperbereikbaar zijn? Dan is de installatie van een live chat op uw website misschien wel iets voor u.

Reviews

Geen betere reclame voor uw zaak dan de beoordeling of recensies van reeds bestaande klanten. Gebruik reviewmarketing niet alleen in Google maar ook rechtstreeks op uw website.

Meerdere talen

U heeft een website geschreven in één basistaal maar zou dezelfde content eigenlijk ook in andere talen nodig hebben? Geen probleem! We installeren een taalswitcher en een plugin die uw website met één druk op de knop vertaalt.

Digitale marketing

Een website of webshop moet mooi en gebruiksvriendelijk zijn. Daarover is iedereen het eens. Maar hoe tover je het om tot een online instrument dat je verkoop vergoot en bijdraagt aan naamsbekendheid? Dat doet marketing voor je! Klinkt ingewikkelder dan het is. We zetten je graag op weg.

Google Tools

Wij koppelen je website aan Google Analytics en Google Ads zodat we kunnen monitoren hoe je website presteert en advertenties kunnen inschakelen indien gewenst.

Rapportering

De bezoekersstatistieken van je website kennen is één ding, ze kunnen interpreteren is nog een ander. Wij maken een rapport op mensentaal en adviseren hoe uw bereik te verhogen.

E-mailmarketing

Dankzij de integratie van een van onze marketing tools doet u moeiteloos en op een erg gebruiksvriendelijke manier aan e-mailmarketing. Track hoeveel mensen je e-mails openen, wanneer ze het meest geopend worden enzovoort.