Close

Internet op maat.

Netwerk en internet problemen draadloos (WIFI) of bekabeld worden snel opgelost. Webtica repareert, upgrade en ondersteunt uw netwerk. Wij kunnen u op maat gemaakte netwerk installaties aanbieden voor het verbeteren van u netwerk. Wij bieden hiervoor een volledig onderhoudspakket aan zodat u altijd up to date blijft. 

Herstellingen & Onderhoud

Wij herstellen alle computers op een snelle en efficiënte manier. Is uw computer te traag? Of start hij zelf helemaal niet meer op? Geen probleem, wij komen aan huis of u kan de PC bij ons binnenbrengen. Webtica lost dit graag voor jou op. 

Backups

Maak u geen zorgen meer over dataverlies. Back-up nu, voor het te laat is. Want wat als morgen u PC crasht of uw laptop gestolen wordt? Heeft u geen back-up gedaan? Dan bent u wel belangrijke documenten of persoonlijke foto’s op u computer kwijt. Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder welk back-upsysteem het best bij u past.  

Systemen op maat.

Webtica biedt u de mogelijkheid een computer op maat samen te stellen. Samen wordt er gekeken naar de juiste configuratie voor uw wensen, zodat wij perfect weten wat noodzakelijk is. Op die manier betaald u bij webtica niet voor zaken die u eigenlijk niet nodig hebt, wat vaak wel het geval is als u een kant-en-klare PC gaat kopen. Contacteer ons en laat gratis een vrijblijvende offerte opmaken.

Neem contact met ons op.